Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
La rödoute Collections Randig topp med krage - Svart - Dam
La rödoute Collections Skjorta med grafiskt mönster och lång ärm - Blå - Dam

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Jack Jones Sweatshirt jcoDaxi Sweat Crew - Blå - Herr & Neck qplzkg3244-Herrkläder

Knowledge Cotton Apparel 4 pack gift box Strumpor

La rödoute Collections Topp, randig - Svart - Dam

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

La rödoute Collections Vid, halvlång klänning med trekvartslång ärm - orange - Dam

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

La rödoute Kort skinnjacka med rund halsringning - Blå - Dam Knowledge Cotton Apparel O neck striped T shirt OCS Ögrönlar
La rödoute Smårutig kjol i rak, kort modell - Svart - Dam
Lacoste Crew Svart t-shirt med smal passform 2-pack

Knowledge Cotton Apparel Wave o neck knit GOTS Ögrönlar

Lacoste Svart stor t-shirt med krokodil-logga

Kontakt